זוקיני שני צבעים בניחוח מנטה

מתכון של השף אבי אביטן לאולם אירועים 'נסיה' צומת ראם

מצננים, מוסיפים עלי מנטה ופיצוחים ומגישים
מצננים, מוסיפים עלי מנטה ופיצוחים ומגישים

חומרים ל- 4 סועדים

5 זוקיני ירוק

5 זוקיני צהוב

100 גר' פיצוחים קלויים – גרעיני חמנייה וגרעיני דלעת

3 שיני שום כתושות

1/4 כוס שמן זית

עלי מנטה

אופן ההכנה

חותכים את הזוקיני לרצועות וללא הליבה (הפנים).

מתבלים בשמן זית, שום כתוש, מלח ופלפל לפי הטעם.

צולים בתנור כ- 10 דקות ב- 200 מעלות.

מצננים, מוסיפים עלי מנטה ופיצוחים ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה