מרכיבים
250 גרם גרגירי חומוס (מושרה במים לילה שלם)
רבע חבילת קוסברה טרייה
שן שום אחת
חצי בצל בינוני
פלפל חריף קטן
חצי כפית כמון
חצי כפית מלח
רבע כפית סודה לשתייה (להשריה בחומוס)
2 כפות קמח
כוס מים
אופן ההכנה
משרים את גרגירי החומוס בימים למשך לילה שלם עם סודה לשתיה.
מבשלים את גרגירי החומוס עד שיהיו רכים
טוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם הכוסברה, שן השום, הבצל והפלפל החריף לעיסה אחידה, ומערבבים את התבלינים בתוך העיסה.
ניתן לעשות שימוש בגרגירי חומוס של סנפרוסט ואז אין צורך בהשריה.