חומוס ישראלי

מרכיבים250 גרם גרגירי חומוס (מושרה במים לילה שלם)רבע חבילת קוסברה טרייהשן שום אחתחצי בצל בינוניפלפל חריף קטןחצי כפית כמוןחצי כפית מלחרבע כפית סודה לשתייה (להשריה בחומוס)2 כפות קמחכוס מיםאופן ההכנהמשרים את גרגירי החומוס בימים למשך לילה שלם עם סודה לשתיה.מבשלים את גרגירי החומוס עד שיהיו רכיםטוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם הכוסברה, שן השום, הבצל והפלפל החריף לעיסה אחידה, ומערבבים את התבלינים בתוך העיסה.ניתן לעשות שימוש בגרגירי חומוס של סנפרוסט ואז אין צורך בהשריה.

מרכיבים
250 גרם גרגירי חומוס (מושרה במים לילה שלם)
רבע חבילת קוסברה טרייה
שן שום אחת
חצי בצל בינוני
פלפל חריף קטן
חצי כפית כמון
חצי כפית מלח
רבע כפית סודה לשתייה (להשריה בחומוס)
2 כפות קמח
כוס מים

אופן ההכנה
משרים את גרגירי החומוס בימים למשך לילה שלם עם סודה לשתיה.

מבשלים את גרגירי החומוס עד שיהיו רכים

טוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם הכוסברה, שן השום, הבצל והפלפל החריף לעיסה אחידה, ומערבבים את התבלינים בתוך העיסה.

ניתן לעשות שימוש בגרגירי חומוס של סנפרוסט ואז אין צורך בהשריה.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר