fbpx

חזה בקר כבוש (CORNED BEEF) בבירה וויסקי

חומרים:1.5 קילו חזה בקר כבוש מוכן4 שיני שום כתוש2 בצלי שאלוט חתוכים לרבעים2 כפיות קימל לא טחון2 בקבוקים בירה לבנה1/2 ספל ויסקי (רצוי IRISH)6 גזרים חתוכים לקטעים של 2 ס"מ6 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים4 ענפי שמיר1 כפית קינמון טחון1 כפית זרעי חרדל1/2 כפית פלפל שחור2 עלי דפנה1/2 כפית גרגירי ערער1/4 כפית מייס (הקליפה החיצונית של אגוז המוסקט)1/2 כפית זרעי שמיר1 כפית אבקת ג'ינג'ר אופן ההכנה:בסיר קדירה כבד מניחים הבקר עם כל החומרים חוץ מהגזר, תפוחי האדמה והשמיר.לצלות בתנור ב- 150-140 מעלות כ 3 שעות. להפוך הבשר לאחר שעה וחצי.להוציא מהתנור ולהוסיף הגזר, תפו'א ושמיר. לצלות עוד שעתיים.להגיש במגש עם הגזר ותפוחי האדמה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
1.5 קילו חזה בקר כבוש מוכן
4 שיני שום כתוש
2 בצלי שאלוט חתוכים לרבעים
2 כפיות קימל לא טחון
2 בקבוקים בירה לבנה
1/2 ספל ויסקי (רצוי IRISH)
6 גזרים חתוכים לקטעים של 2 ס"מ
6 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
4 ענפי שמיר
1 כפית קינמון טחון
1 כפית זרעי חרדל
1/2 כפית פלפל שחור
2 עלי דפנה
1/2 כפית גרגירי ערער
1/4 כפית מייס (הקליפה החיצונית של אגוז המוסקט)
1/2 כפית זרעי שמיר
1 כפית אבקת ג'ינג'ר

אופן ההכנה:
בסיר קדירה כבד מניחים הבקר עם כל החומרים חוץ מהגזר, תפוחי האדמה והשמיר.
לצלות בתנור ב- 150-140 מעלות כ 3 שעות.
להפוך הבשר לאחר שעה וחצי.
להוציא מהתנור ולהוסיף הגזר, תפו'א ושמיר.
לצלות עוד שעתיים.
להגיש במגש עם הגזר ותפוחי האדמה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר