חטיפי פירות יבשים ופיצוחים

מוציאים את גליל הפרי מהמקרר ועוטפים אותו במיקס של הגרעינים, הקשיו והקוקוס. צילום הדס ניצן
לרגל ט"ו בשבט מציעה "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית מתכון לחטיפי פירות יבשים ופיצוחים שניתן לנשנש אותם לאורך היום כחטיפי אנרגיה בריאים ומזינים

מצרכים להכנת 10-15 חטיפים

2 כוסות משמש מיובש, תאנה מיובשת, תמר מג'הול – לבחירתכם

1 כוס אגוזי מלך

1 כף דבש

לציפוי

3 כפות גרעיני דלעת

3 כפות קשיו

3 כפות קוקוס טחון

אופן ההכנה

מכניסים למעבד מזון את הפרי המיובש, האגוזים והדבש, ומעבדים היטב עד לקבלת עיסה אחידה (ודביקה).

יוצקים את העיסה על נייר אפייה ויוצרים ממנה גליל ארוך.

מכניסים למקרר ל- 15 דקות.

גורסים גס מאוד את הגרעינים והקשיו, ושמים אותם בקערה יחד עם הקוקוס.

מוציאים את גליל הפרי מהמקרר ועוטפים אותו במיקס של הגרעינים, הקשיו והקוקוס.

מחזירים למקרר לשעה נוספת.

מוציאים מהמקרר חותכים לפרוסות או קוביות.

מומלץ לאחסן בכלי אטום במקרר.

להשיג בחוות דרך התבלינים בית לחם הגלילית 04-9533405 ובאתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר