חציל אנטוניו

חומרים להכנה1 חציל בינוני קלוי בתנור או על אש פתוחה ומקולף1 כף יוגורט כבשים2 כפות טחינה ירוקה1 כפית שמן זיתמלח גס, פלפל שחור גרוסאופן ההכנהמתבלים את החציל בשמן, מלח ופלפל ומחממים תחת גריל עליון בתנור.מעבירים לצלחת, מתבלים ביוגורט ובטחינה, מעטרים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים.

חומרים להכנה
1 חציל בינוני קלוי בתנור או על אש פתוחה ומקולף
1 כף יוגורט כבשים
2 כפות טחינה ירוקה
1 כפית שמן זית
מלח גס, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
מתבלים את החציל בשמן, מלח ופלפל ומחממים תחת גריל עליון בתנור.

מעבירים לצלחת, מתבלים ביוגורט ובטחינה, מעטרים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר