fbpx

חציל אנטוניו

חומרים להכנה1 חציל בינוני קלוי בתנור או על אש פתוחה ומקולף1 כף יוגורט כבשים2 כפות טחינה ירוקה1 כפית שמן זיתמלח גס, פלפל שחור גרוסאופן ההכנהמתבלים את החציל בשמן, מלח ופלפל ומחממים תחת גריל עליון בתנור.מעבירים לצלחת, מתבלים ביוגורט ובטחינה, מעטרים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים להכנה
1 חציל בינוני קלוי בתנור או על אש פתוחה ומקולף
1 כף יוגורט כבשים
2 כפות טחינה ירוקה
1 כפית שמן זית
מלח גס, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
מתבלים את החציל בשמן, מלח ופלפל ומחממים תחת גריל עליון בתנור.

מעבירים לצלחת, מתבלים ביוגורט ובטחינה, מעטרים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר