חציל בצ'ילי

מתכון של השף אבי אביטן לאולם אירועים 'נסיה' צומת ראם

מאחדים הכול יחד, מוסיפים את הרוטב ומגישים בעיטור כוסברה
מאחדים הכול יחד, מוסיפים את הרוטב ומגישים בעיטור כוסברה

חומרים ל- 4 סועדים

1 חציל גדול ויפה ללא גרעינים

1 גמבה אדומה

1 גמבה צהובה

1 גמבה ירוקה

סלסלת פטריות

לרוטב

1/2 כוס רוטב צ'ילי

2 שיני שום קצוצות

30 גר' ג'ינג'ר קצוץ

אופן ההכנה

חותכים את כל המרכיבים בחיתוך גס.

מטגנים את החצילים בציפוי קמח.

מטגנים את יתר הירקות בנפרד.

מאחדים הכול יחד, מוסיפים את הרוטב ומגישים בעיטור כוסברה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה