חציל בצ'ילי

מאחדים הכול יחד, מוסיפים את הרוטב ומגישים בעיטור כוסברה
מתכון של השף אבי אביטן לאולם אירועים 'נסיה' צומת ראם

חומרים ל- 4 סועדים

1 חציל גדול ויפה ללא גרעינים

1 גמבה אדומה

1 גמבה צהובה

1 גמבה ירוקה

סלסלת פטריות

לרוטב

1/2 כוס רוטב צ'ילי

2 שיני שום קצוצות

30 גר' ג'ינג'ר קצוץ

אופן ההכנה

חותכים את כל המרכיבים בחיתוך גס.

מטגנים את החצילים בציפוי קמח.

מטגנים את יתר הירקות בנפרד.

מאחדים הכול יחד, מוסיפים את הרוטב ומגישים בעיטור כוסברה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר