חציל מצופה בפנקו

מתכון של שף אמיר דן ממתחם האירועים והכנסים תרין. ההכנה פשוטה והתוצאה מנה קולינרית כמו של מסעדת גורמה

מניחים את החציל בפנקו על מצע של טחינה ומעל יוצקים מעט צ'ימיצ'ורי
מניחים את החציל בפנקו על מצע של טחינה ומעל יוצקים מעט צ'ימיצ'ורי

מצרכים

2 חצילים בינוניים קלופים

3 ביצים

250 גרם קמח

1/2 כוס מים

10 גרם מלח

10 גרם אבקת שום

10 גרם פלפל שחור

כמון לפי הטעם

300 גרם פירורי לחם

400 גרם פירורי פנקו

100 גרם שומשום

אופן ההכנה

קולפים את החצילים ופורסים לפרוסות בעובי 3 ס"מ.

יוצקים לקערה את הקמח, ביצים, מים והתבלינים.

מערבבים יחד עד לקבלת בלילה אחידה.

מערבבים בנפרד את פירורי הלחם, פנקו, שומשום והמלח.

טובלים את החצילים אחד אחד לתוך הבלילה הרטובה.

לאחר מכן טובלים בתערובת הפנקו ומטגנים.

הצעת הגשה

מניחים את החציל בפנקו על מצע של טחינה.

מעל יוצקים מעט צ'ימיצ'ורי.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה