חריימה טריפוליטאי פיקנטי

לארבעה סועדיםחומרים:2 דגים (דניס נסיכה לפי בחירה)ראש שום (5 שיני שום)3 כפות פפריקה חריפה מלח לפי הטעם2 כפות רסק עגבניות2 לימוניםכמון טחון (רצוי קרוייה- סוג של כמון טחון)אופן ההכנה:מנקים את הדג, ממליחים אותו היטב. כותשים את שיני השום עם מעט מלח והפפריקה החריפה. מכניסים את המרכיבים הכתושים לסיר יחד עם רסק העגבניות וכוס מים ומרתיחים לכ-5 דקות. מוסיפים את הדגים לכ- 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים 2 כוסות מים עד רתיחה.מנמיכים את האש וסוחטים את הלימונים פנימה. מתבלים עם הכמון ומלח על פי הטעם. לאחר כ-7 דקות המנה מוכנה.מומלץ להגיש עם לימונים כבושים וחלה טרייה. גואטהשדרות ירושלים 6. (מול תיאטרון נגה, יפו)03-6813993פתוח: א'-ה' 24:00 – 12:00 ו' 12:00 – 16:30

לארבעה סועדים

חומרים:
2 דגים (דניס נסיכה לפי בחירה)
ראש שום (5 שיני שום)
3 כפות פפריקה חריפה
מלח לפי הטעם
2 כפות רסק עגבניות
2 לימונים
כמון טחון (רצוי קרוייה- סוג של כמון טחון)

אופן ההכנה:
מנקים את הדג, ממליחים אותו היטב. כותשים את שיני השום עם מעט מלח והפפריקה החריפה. מכניסים את המרכיבים הכתושים לסיר יחד עם רסק העגבניות וכוס מים ומרתיחים לכ-5 דקות. מוסיפים את הדגים לכ- 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים 2 כוסות מים עד רתיחה.
מנמיכים את האש וסוחטים את הלימונים פנימה. מתבלים עם הכמון ומלח על פי הטעם. לאחר כ-7 דקות המנה מוכנה.

מומלץ להגיש עם לימונים כבושים וחלה טרייה.

גואטה
שדרות ירושלים 6. (מול תיאטרון נגה, יפו)
03-6813993
פתוח: א'-ה' 24:00 – 12:00 ו' 12:00 – 16:30

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר