טארט גבינה עם תותים /פירות העונה

תבנית טארט מס' 26 גובה 2.5מרכיביםמלית גבינה 350 גרם שמנת 30 אחוז או מסקרפונה225 גרם שמנת מתוקה90 גרם סוכר150 גרם ביציםגרידה מחצי לימוןבצק פריך180 גרם אבקת סוכר630 גרם קמח350 גרם חמאה100 גרם ביציםלציפויג'לי פירות שקוףאופן הכנה 1. להכין קלתית בתבנית הטארט: מכניסים את כל חומרי הבצק למג'ימיקס ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה. ניתן לשמור את יתרת הבצק במקפיא. מרדדים את הבצק לעובי ס"מ (הבצק צריך להיות קר). מעבירים לתבנית טארט מס' 26 ואופים אפייה מוקדמת של 70% בחום של 180 מעלות למשך 9 דקות לערך. מצננים היטב.2. בקערה מערבבים את כל רכיבי המלית עד המסת הסוכר.3. יוצקים את מלית הגבינות על הקלתית האפויה.4. אופים בחום של 160 מעלות במשך 7 דקות ולאחר מכן מורידים את החום ל- 140 מעלות לכ- 10 דקות נוספות עד התייצבות המסה. מצננים.5. חותכים לפרוסות מבחר מפירות העונה או לחילופין תותים. מסדרים על טארט הגבינות ומצפים במירור- ג'לי פירות שקוף (להשיג בכל חנות קונדיטוריה).6. מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפני הגשה.ניתן לקשט באבקת סוכר ורוטב שוקולד לבן.

תבנית טארט מס' 26 גובה 2.5

מרכיבים

מלית גבינה
350 גרם שמנת 30 אחוז או מסקרפונה
225 גרם שמנת מתוקה
90 גרם סוכר
150 גרם ביצים
גרידה מחצי לימון

בצק פריך
180 גרם אבקת סוכר
630 גרם קמח
350 גרם חמאה
100 גרם ביצים

לציפוי
ג'לי פירות שקוף

אופן הכנה
1. להכין קלתית בתבנית הטארט: מכניסים את כל חומרי הבצק למג'ימיקס ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד
ומכניסים למקרר למשך שעה. ניתן לשמור את יתרת הבצק במקפיא. מרדדים את הבצק לעובי ס"מ (הבצק צריך להיות קר). מעבירים לתבנית טארט מס' 26 ואופים אפייה מוקדמת של 70% בחום של 180 מעלות למשך 9 דקות לערך. מצננים היטב.

2. בקערה מערבבים את כל רכיבי המלית עד המסת הסוכר.

3. יוצקים את מלית הגבינות על הקלתית האפויה.

4. אופים בחום של 160 מעלות במשך 7 דקות ולאחר מכן מורידים את החום ל- 140 מעלות לכ- 10 דקות נוספות עד התייצבות המסה. מצננים.

5. חותכים לפרוסות מבחר מפירות העונה או לחילופין תותים. מסדרים על טארט הגבינות ומצפים במירור- ג'לי פירות שקוף (להשיג בכל חנות קונדיטוריה).

6. מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפני הגשה.

ניתן לקשט באבקת סוכר ורוטב שוקולד לבן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר