טוסטונים עם סלט חומוס פטה ופלפלים קלויים

(מתאבן ל-16 טוסטונים)מצרכים:1 שקית גרגירי חומוס מבושלים מוקפאים "סנפרוסט" (800 גרם)16 פרוסות לחם כפרי/חלה, חצויות באלכסון3 שיני שום שלמות, קלופותחומרים לסלט:6 פלפלים אדומים, קלויים, מקולפים, קצוצים גס300 גרם גבינת פטה, חתוכה לקוביות קטנות5 שיני שום, פרוסות דק1/2 כוס מיץ מלימון טרי3/4 כוס שמן זית מלח פלפל שחור גרוס טרי2 כפיות כמון 1 כף חומץ בלסמי1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה דק1/2 כוס בזיליקום, קצוץאופן ההכנה:מורחים את פרוסות הלחם בשכבה דקה של שמן זית וממליחים קלות.מכניסים לתנור שחומם ל-150 מעלות ואופים 5 דקות מכל צד. מוציאים מהתנור ומורחים מעט שום, ע"י גירוד שן השום על פני הטוסט. מבשלים את גרגירי החומוס על פי ההוראות שעל האריזה. מסננים, מצננים ומעבירים לקערה. מוסיפים את כל המרכיבים, למעט עשבי התיבול ומערבבים.לפני ההגשה מוסיפים את עשבי התיבול, מערבבים ומניחים כף גדושה מהתערובת על כל טוסטון.טיפ: ניתן להגיש כסלט קר (ללא הטוסטונים).

(מתאבן ל-16 טוסטונים)

מצרכים:
1 שקית גרגירי חומוס מבושלים מוקפאים "סנפרוסט" (800 גרם)
16 פרוסות לחם כפרי/חלה, חצויות באלכסון
3 שיני שום שלמות, קלופות

חומרים לסלט:
6 פלפלים אדומים, קלויים, מקולפים, קצוצים גס
300 גרם גבינת פטה, חתוכה לקוביות קטנות
5 שיני שום, פרוסות דק
1/2 כוס מיץ מלימון טרי
3/4 כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
2 כפיות כמון
1 כף חומץ בלסמי
1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה דק
1/2 כוס בזיליקום, קצוץ

אופן ההכנה:
מורחים את פרוסות הלחם בשכבה דקה של שמן זית וממליחים קלות.
מכניסים לתנור שחומם ל-150 מעלות ואופים 5 דקות מכל צד.
מוציאים מהתנור ומורחים מעט שום, ע"י גירוד שן השום על פני הטוסט.
מבשלים את גרגירי החומוס על פי ההוראות שעל האריזה. מסננים, מצננים ומעבירים לקערה.
מוסיפים את כל המרכיבים, למעט עשבי התיבול ומערבבים.
לפני ההגשה מוסיפים את עשבי התיבול, מערבבים ומניחים כף גדושה מהתערובת על כל טוסטון.
טיפ: ניתן להגיש כסלט קר (ללא הטוסטונים).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר