טורטה דה-לה-נונה (טארט ריקוטה וצנוברים)

 

החומרים:
1 כמות בצק פריך
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
400 גר' גבינת ריקוטה מעודנת (ללא מלח)
50 גר' חמאה רכה + כף חמאה
גרד קליפת לימון מלימון אחד
100 גר' צנוברים
לציפוי:
כף חמאה
4 כפות ריבת משמש
4 כפות ברנדי

אופן ההכנה:
לרדד את הבצק לעלה דק בעובי 2 מ"מ. לסדר את הבצק בתבנית פאי בעלת תחתית נשלפת בקוטר 26 ס"מ. לדקור את הבצק עם מזלג ולשמור במקפיא עד האפיה.
בקערה גדולה לערבב את הגבינה, החמאה הרכה, גרד הלימון וחצי מכמות הצנוברים.
לצקת את התערובת על הבצק ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 45 דקות. להוציא מהתנור ולצנן.
במחבת קטנה מטגנים קלות את יתרת הצנוברים בכף חמאה ולפזר על פני כל הטארט האפוי.
בסיר קטן לבשל את הריבה והברנדי כ- 3 דקות ולהבריש את פני העוגה.


הראל אזיקרי שף – מטבח בוטיק
050-9107149
www.harelchef.co.il, [email protected]







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה