fbpx

טורטה דה-לה-נונה (טארט ריקוטה וצנוברים)

החומרים:1 כמות בצק פריך3 ביצים3/4 כוס סוכר400 גר' גבינת ריקוטה מעודנת (ללא מלח)50 גר' חמאה רכה + כף חמאהגרד קליפת לימון מלימון אחד100 גר' צנובריםלציפוי:כף חמאה4 כפות ריבת משמש4 כפות ברנדיאופן ההכנה:לרדד את הבצק לעלה דק בעובי 2 מ"מ. לסדר את הבצק בתבנית פאי בעלת תחתית נשלפת בקוטר 26 ס"מ. לדקור את הבצק עם מזלג ולשמור במקפיא עד האפיה. בקערה גדולה לערבב את הגבינה, החמאה הרכה, גרד הלימון וחצי מכמות הצנוברים. לצקת את התערובת על הבצק ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 45 דקות. להוציא מהתנור ולצנן. במחבת קטנה מטגנים קלות את יתרת הצנוברים בכף חמאה ולפזר על פני כל הטארט האפוי.בסיר קטן לבשל את הריבה והברנדי כ- 3 דקות ולהבריש את פני העוגה. הראל אזיקרי שף – מטבח בוטיק 050-9107149www.harelchef.co.il, [email protected]
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

החומרים:
1 כמות בצק פריך
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
400 גר' גבינת ריקוטה מעודנת (ללא מלח)
50 גר' חמאה רכה + כף חמאה
גרד קליפת לימון מלימון אחד
100 גר' צנוברים
לציפוי:
כף חמאה
4 כפות ריבת משמש
4 כפות ברנדי

אופן ההכנה:
לרדד את הבצק לעלה דק בעובי 2 מ"מ. לסדר את הבצק בתבנית פאי בעלת תחתית נשלפת בקוטר 26 ס"מ. לדקור את הבצק עם מזלג ולשמור במקפיא עד האפיה.
בקערה גדולה לערבב את הגבינה, החמאה הרכה, גרד הלימון וחצי מכמות הצנוברים.
לצקת את התערובת על הבצק ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 45 דקות. להוציא מהתנור ולצנן.
במחבת קטנה מטגנים קלות את יתרת הצנוברים בכף חמאה ולפזר על פני כל הטארט האפוי.
בסיר קטן לבשל את הריבה והברנדי כ- 3 דקות ולהבריש את פני העוגה.


הראל אזיקרי שף – מטבח בוטיק
050-9107149
www.harelchef.co.il, [email protected]


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר