חומרים לטורט שוקולד:
6 ביצים
2 כפות ברנדי
2 כפות שמן
3/4 כוס קמח
1/4 כוס קקאו
אופן ההכנה:
להפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר.
לערבב חלמונים עם שמן וברנדי, ולהוסיף לקצף בתנועות עטיפה. להוסיף גם את הקמח והקקאו.
לאפות ב-2 תבניות מס' 26.
חומרים לקרם:
750 מ"ל שמנת
450 גר' שוקולד לבן
4 מנות אספרסו מצומצם
אופן ההכנה:
להביא שמנת לסף רתיחה.
להוסיף שוקולד ואספרסו.
לערבב היטב עד שהשוקולד נמס.
לקרר 24 שעות לפחות.
הרכבת העוגה:
להניח בסיס ראשון.
להרטיב היטב.
להקציף את הקרם לקצף קשה.
למרוח מחצית.
להניח בסיס נוסף.
להרטיב היטב ולמרוח את המחצית השניה.
חומרים לפרלין:
1 כוס סוכר
100 גר' פקאן
אופן ההכנה:
לקלות מעט את הפקאנים (ממש מעט).
להמיס סוכר בסיר לקרמל אחיד ונוזלי.
להוסיף פקאנים קלויים.
לשפוך על נייר אפיה.
לחכות שיתקרר ויתקשה.
כרמים, מושב סגולה – 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4), טל. 08-8505859, שעות פתיחה: 24:00-09:00 (כל ימות השבוע)