טורטה קפוצ'ינה

מצרכים לטורט שוקולד:6 ביצים2 כפות ברנדי2 כפות שמן3/4 כוס קמח1/4 כוס קקאואופן ההכנה:להפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר.לערבב חלמונים עם שמן וברנדי ולהוסיף לקצף בתנועות עטיפה להוסיף גם את הקמח והקקאו.לאפות ב-2 תבניות מס' 26חומרים לקרם:750 מ"ל שמנת450 גר' שוקולד לבן4 מנות אספרסו מצומצםהכנת הקרם:להביא שמנת לסף רתיחה. להוסיף שוקולד ואספרסו, לערבב היטב עד שהשוקולד נמס.לקרר 24 שעות לפחות.הרכבת העוגה:להניח בסיס ראשון, להרטיב היטב.להקציף את הקרם לקצף קשה.למרוח מחצית.להניח בסיס נוסף, להרטיב היטב, ולמרוח את המחצית השניה.חומרים לפרלין:1 כוס סוכר100 גר' פקאןאופן ההכנה:לקלות מעט את הפקאנים (ממש מעט).להמיס סוכר בסיר לקרמל אחיד ונוזלי.להוסיף פקאנים קלויים.לשפוך על נייר אפייה.לחכות שיתקרר ויתקשה, ולטחון במעבד מזון. לפזר את הפרלין מעל העוגה.

מצרכים לטורט שוקולד:
6 ביצים
2 כפות ברנדי
2 כפות שמן
3/4 כוס קמח
1/4 כוס קקאו

אופן ההכנה:
להפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר.
לערבב חלמונים עם שמן וברנדי ולהוסיף לקצף בתנועות עטיפה להוסיף גם את הקמח והקקאו.
לאפות ב-2 תבניות מס' 26

חומרים לקרם:
750 מ"ל שמנת
450 גר' שוקולד לבן
4 מנות אספרסו מצומצם

הכנת הקרם:
להביא שמנת לסף רתיחה.
להוסיף שוקולד ואספרסו,
לערבב היטב עד שהשוקולד נמס.
לקרר 24 שעות לפחות.

הרכבת העוגה:
להניח בסיס ראשון, להרטיב היטב.
להקציף את הקרם לקצף קשה.
למרוח מחצית.
להניח בסיס נוסף, להרטיב היטב, ולמרוח את המחצית השניה.

חומרים לפרלין:
1 כוס סוכר
100 גר' פקאן

אופן ההכנה:
לקלות מעט את הפקאנים (ממש מעט).
להמיס סוכר בסיר לקרמל אחיד ונוזלי.
להוסיף פקאנים קלויים.
לשפוך על נייר אפייה.
לחכות שיתקרר ויתקשה, ולטחון במעבד מזון.
לפזר את הפרלין מעל העוגה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר