טרטר דגים נועז

חומרים לשתי מנות200 גרם פילה קרפיון טרי מאוד1 אבוקדו1 פלפל חריף1 פלפל אדום1 כף נענע קצוצה5 כפות לימון1 מיץ לימון מלימון טריחצי כפית מלח גסאופן ההכנהלוודא כי אין אדרות דג בפילה הקרפיוןלחתוך לקוביות את הדגלחתוך לקוביות זהות את האבוקדולהוסיף הפלפל החריף,הפלפל האדוםלצקת מעל את המלח, הלימון ושמן הזיתלקצוץ נענע ולערבב יחדיולהגיש

חומרים לשתי מנות
200 גרם פילה קרפיון טרי מאוד
1 אבוקדו
1 פלפל חריף
1 פלפל אדום
1 כף נענע קצוצה
5 כפות לימון
1 מיץ לימון מלימון טרי
חצי כפית מלח גס

אופן ההכנה
לוודא כי אין אדרות דג בפילה הקרפיון

לחתוך לקוביות את הדג

לחתוך לקוביות זהות את האבוקדו

להוסיף הפלפל החריף,הפלפל האדום

לצקת מעל את המלח, הלימון ושמן הזית

לקצוץ נענע ולערבב יחדיו

להגיש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר