טרטר דג

מצרכים ל-4 מנות300 גרם דג נקי 4 עלי זעתרמיץ לימון שמן זית אשלוט קצוץ דק עירית קצוצה דקסלק חתוך לשערות חי אופן ההכנהמערבבים את הדג, זעתר, מיץ לימון, שמן זית, אשלוט מלח ופלפל מניחים על צלחת הגשהמעל סלק חתוך לשערות עירית קצוצה דק

מצרכים ל-4 מנות
300 גרם דג נקי
4 עלי זעתר
מיץ לימון
שמן זית
אשלוט קצוץ דק
עירית קצוצה דק
סלק חתוך לשערות חי

אופן ההכנה
מערבבים את הדג, זעתר, מיץ לימון, שמן זית, אשלוט מלח ופלפל
מניחים על צלחת הגשה

מעל סלק חתוך לשערות

עירית קצוצה דק





















כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר