טרטר סקאלופ ושזיפים

פתיח ל-4 אנשים120 גר' סקאלופ 1 שזיף שחור קשה1 כפית כוסברה קצוצהרבע כפית צ'ילי קצוץחצי כפית עירית קצוצה1 פסיפלורה גדולהמיץ לימוןשמן זיתמלחאופן הכנהחותכים את הסקאלופ לקוביות בגודל ½ ס"מ, חותכים את השזיף לקוביות קטנות ככל האפשר, מוצאים את בשר הפסיפלורה (עם הגרעינים) לקערה קטנה.בקערה נפרדת, מערבבים את כל החומרים פרט לפסיפלורה, מתבלים במיץ לימון (בנדיבות), שמן זית ומלח, מוסיפים בשר פסיפלורה לפי הטעם. יוצרים 4 כדורים ומגישים על 4 כפיות יפות.

פתיח ל-4 אנשים
120 גר' סקאלופ
1 שזיף שחור קשה
1 כפית כוסברה קצוצה
רבע כפית צ'ילי קצוץ
חצי כפית עירית קצוצה
1 פסיפלורה גדולה
מיץ לימון
שמן זית
מלח

אופן הכנה
חותכים את הסקאלופ לקוביות בגודל ½ ס"מ, חותכים את השזיף לקוביות קטנות ככל האפשר, מוצאים את בשר הפסיפלורה (עם הגרעינים) לקערה קטנה.

בקערה נפרדת, מערבבים את כל החומרים פרט לפסיפלורה, מתבלים במיץ לימון (בנדיבות), שמן זית ומלח, מוסיפים בשר פסיפלורה לפי הטעם.

יוצרים 4 כדורים ומגישים על 4 כפיות יפות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר