fbpx

טרטר סקאלופ ושזיפים

פתיח ל-4 אנשים120 גר' סקאלופ 1 שזיף שחור קשה1 כפית כוסברה קצוצהרבע כפית צ'ילי קצוץחצי כפית עירית קצוצה1 פסיפלורה גדולהמיץ לימוןשמן זיתמלחאופן הכנהחותכים את הסקאלופ לקוביות בגודל ½ ס"מ, חותכים את השזיף לקוביות קטנות ככל האפשר, מוצאים את בשר הפסיפלורה (עם הגרעינים) לקערה קטנה.בקערה נפרדת, מערבבים את כל החומרים פרט לפסיפלורה, מתבלים במיץ לימון (בנדיבות), שמן זית ומלח, מוסיפים בשר פסיפלורה לפי הטעם. יוצרים 4 כדורים ומגישים על 4 כפיות יפות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

פתיח ל-4 אנשים
120 גר' סקאלופ
1 שזיף שחור קשה
1 כפית כוסברה קצוצה
רבע כפית צ'ילי קצוץ
חצי כפית עירית קצוצה
1 פסיפלורה גדולה
מיץ לימון
שמן זית
מלח

אופן הכנה
חותכים את הסקאלופ לקוביות בגודל ½ ס"מ, חותכים את השזיף לקוביות קטנות ככל האפשר, מוצאים את בשר הפסיפלורה (עם הגרעינים) לקערה קטנה.

בקערה נפרדת, מערבבים את כל החומרים פרט לפסיפלורה, מתבלים במיץ לימון (בנדיבות), שמן זית ומלח, מוסיפים בשר פסיפלורה לפי הטעם.

יוצרים 4 כדורים ומגישים על 4 כפיות יפות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר