טרטר סקאלופ ושזיפים

 

פתיח ל-4 אנשים
120 גר' סקאלופ
1 שזיף שחור קשה
1 כפית כוסברה קצוצה
רבע כפית צ'ילי קצוץ
חצי כפית עירית קצוצה
1 פסיפלורה גדולה
מיץ לימון
שמן זית
מלח

אופן הכנה
חותכים את הסקאלופ לקוביות בגודל ½ ס"מ, חותכים את השזיף לקוביות קטנות ככל האפשר, מוצאים את בשר הפסיפלורה (עם הגרעינים) לקערה קטנה.

בקערה נפרדת, מערבבים את כל החומרים פרט לפסיפלורה, מתבלים במיץ לימון (בנדיבות), שמן זית ומלח, מוסיפים בשר פסיפלורה לפי הטעם.

יוצרים 4 כדורים ומגישים על 4 כפיות יפות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה