ירקות – אנטי פסטי

חומרים1 דלורית בינונית 2 זוקיני בינוני1 בטטה מוארכת בינונית2 בצל סגול200 גרם פטריות טריותכרוביתגזרכרובשליש כוס שמן זית3 קוביות ג'ינג'ר כתוש דורות4 קוביות שום כתוש דורות2 כפות דבש2-3 כפות רוטב סויה1-2 כפות חומץ בלסמי1 כפית גרגרי חרדל1 כף סוכרמעט פלפל שחור גרוסקורט מלחמעט טימין ורוזמריןאופן הכנהלקלוף ולחתוך את הירקות לשישיות או לפרוסות בעובי 1 ס"מ, ולהניח בקערה.על הירקות החתוכים לצקת את השמן וכל יתר החומרים, לערבב ולהשאיר להשריה כ- 20-30 דקות.לשים בתבנית אפיה ולאפות כ-20 דקות בחום של 180-200 מעלות עד השחמה קלה.אפשר גם לשפד על שיפודים ולצלות על גריל תוך כדי מריחת המרינאדה על הירקות.

חומרים
1 דלורית בינונית
2 זוקיני בינוני
1 בטטה מוארכת בינונית
2 בצל סגול
200 גרם פטריות טריות
כרובית
גזר
כרוב
שליש כוס שמן זית
3 קוביות ג'ינג'ר כתוש דורות
4 קוביות שום כתוש דורות
2 כפות דבש
2-3 כפות רוטב סויה
1-2 כפות חומץ בלסמי
1 כפית גרגרי חרדל
1 כף סוכר
מעט פלפל שחור גרוס
קורט מלח
מעט טימין ורוזמרין

אופן הכנה
לקלוף ולחתוך את הירקות לשישיות או לפרוסות בעובי 1 ס"מ, ולהניח בקערה.

על הירקות החתוכים לצקת את השמן וכל יתר החומרים, לערבב ולהשאיר להשריה כ- 20-30 דקות.

לשים בתבנית אפיה ולאפות כ-20 דקות בחום של 180-200 מעלות עד השחמה קלה.

אפשר גם לשפד על שיפודים ולצלות על גריל תוך כדי מריחת המרינאדה על הירקות.




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר