חומרים:
750 ירקות פרוסים דק (זוקיני, חצילים, בטטות, או עלים של מרווה, בזיליקום)
לבלילה:
1 כוס קמח
2 אבקת אפייה
1 כף פפריקה מעושנת חריפה
1.1/3 כוסות מים
שמן לטיגון חצי עמוק
להגשה:
1/2 כוס רוטב חרדל דבש הלמנ'ס
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הבלילה.
מחממים את השמן.
טובלים כל פרוסה בבלילה ומטגנים עד שיתפח ויזהיב.
מניחים על נייר סופג ומגישים עם המטבל.
טיפ:
לבלילה פחות חריפה, אפשר לערבב פפריקה מתוקה וחריפה לפי הטעם.