כבד טלה בעשבי תיבול ורוטב פלפל

מתכון ל- 4 סועדיםהחומרים:4 פרוסות כבד טלה, 140-150 גרם כ"א2 כפות שמן זיתמלח, פלפללרוטב:4 פלפלים ירוקיםמיץ מלימון אחד40 גרם מרגרינה6 כפות יין לבן2 כפות וורמוט לבן½ כוס ציר טלה2 חלמוני ביצהמלח, פלפללקישוט:1 פלפל אדום1 כף פטרוזיליה קצוצה1 כף בזיליקום½ כפית טימיןאופן ההכנה:לטגן את פרוסות הכבד בשמן זית.הכנת הרוטב:לחתוך את הפלפלים לקוביות גסות, להכניס למעבד מזון בתוספת מיץ לימון ו- ½ כוס מים, ולערבל היטב.להניח למחית הפלפל למספר דקות עד שתצוף על פני המים, להסיר אותה בעזרת כף מחוררת ולהניח בצד.לאדות את ציר הטלה בתוספת היין והוורמוט עד לקבלת מחצית הכמות.להוסיף לציר את הפלפלים ומרגרינה ולתבל לפי הטעם.להניח את פרוסות הכבד בכלי הגשה, לפזר עליהן את עשבי התיבול הקצוצים, להוסיף רוטב ולהגיש.

מתכון ל- 4 סועדים
החומרים:
4 פרוסות כבד טלה, 140-150 גרם כ"א
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל
לרוטב:
4 פלפלים ירוקים
מיץ מלימון אחד
40 גרם מרגרינה
6 כפות יין לבן
2 כפות וורמוט לבן
½ כוס ציר טלה
2 חלמוני ביצה
מלח, פלפל
לקישוט:
1 פלפל אדום
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף בזיליקום
½ כפית טימין

אופן ההכנה:
לטגן את פרוסות הכבד בשמן זית.
הכנת הרוטב:
לחתוך את הפלפלים לקוביות גסות, להכניס למעבד מזון בתוספת מיץ לימון ו- ½ כוס מים, ולערבל היטב.
להניח למחית הפלפל למספר דקות עד שתצוף על פני המים, להסיר אותה בעזרת כף מחוררת ולהניח בצד.
לאדות את ציר הטלה בתוספת היין והוורמוט עד לקבלת מחצית הכמות.
להוסיף לציר את הפלפלים ומרגרינה ולתבל לפי הטעם.
להניח את פרוסות הכבד בכלי הגשה, לפזר עליהן את עשבי התיבול הקצוצים, להוסיף רוטב ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר