כדורי גבינה ועגבניות

לקראת חג השבועות מציע מותג הרבלייף מתכון חלבי עשיר בחלבון, טעים ומקורי, מאוד קל להכנה ומקשט את שולחן החג. אפשר להכין עם הילדים

מניחים את השומשום, אגוזים טחונים ופפריקה בקערה שטוחה ומגלגלים את כדורי הגבינה בתערובת לציפוי. צילום דן פרץ

חומרים ל-8 כדורים

100 גרם גבינה כחושה או ריקוטה 5% שומן

2 כפות גבינת פרמזן מגוררת

1 כף גבינה לבנה

קליפה מגוררת מלימון אחד

2 כפות עלי בזיליקום קצוצים דק

2 כפות מדידה אבקת מרק עגבניות גורמה כמו של הרבלייף

מלח ים לפי הטעם

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

לציפוי

2 כפות שומשום מלא קלוי במחבת יבשה עד להזהבה

2 כפות אגוזי מלך קלויים וטחונים

צילום דן פרץ

אופן ההכנה

מניחים בקערה את הגבינות, קליפת הלימון, עלי בזיליקום, אבקת מרק עגבניות.

מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה.

מחלקים את התערובת לכדורים בגודל כדורי פינג פונג.

מניחים את השומשום, אגוזים טחונים ופפריקה בקערה שטוחה.

מגלגלים את כדורי הגבינה בתערובת לציפוי.

מניחים בתבנית ומכסים בניילון נצמד.

מצננים 10 דקות לפני ההגשה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה