כדורי מקדמיה במגוון ציפויים

אפשר לצפות גם בתערובת תבלינים אקזוטית או עם פלפל אדום ובזיליקום
מתכון טבעוני של גיל הררי HEALTHFOOD לחג השבועות

רכיבים

כוס אגוזי מקדמיה

1/4 כוס מים

חצי כפית מלח

אופן ההכנה

טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון למרקם חלק בלי גושים.

שמים בקערה ומכניסים למקרר למשך כשעתיים.

מוציאים מהמקרר ומחלקים את העיסה לשני חצאים.

לחצי הראשון מוסיפים כפית שמן שומשום ומערבבים.

צרים כדורים קטנים ומצפים בשומשום שחור.

לחצי השני קוצצים עשבי תיבול כמו נענע, בזיליקום ואורגנו.

צרים כדורים קטנים ומצפים בתערובת עשבי התיבול.

שומרים בקירור.

הערה

אפשר לצפות גם בתערובת תבלינים אקזוטית או עם פלפל אדום ובזיליקום, ועוד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר