כדורי ריזוטו

בישול הריזוטו:לטגן בחמאה כוס אורז לריזוטו.במקביל לחמם 2 כוסות מים לרתיחה.לתבל את המים במלח ופלפל.כשהמים חמים והאורז חם להוסיף 1.5 כוסות מים לאורז לבישול של 10 דקות מכוסה בנייר כסף, עד שהאורז יהיה אל דנטה – כלומר 3/4 מוכן ומעט קשה.להוסיף את שאר המים נוספים לספיגה באורז – לעשות זאת מיד בסיום הבישול .חומרים לתערובת גבינות:70 גר' גבינת פטה מגורדת70 גר' פרמזן מגורדת50 גר' גבינת קרם שמנת 5 גר' מוצרלה מגורדת70 גר' צהובה מגורדת50 גר' זיתי חרוזית ירוקים קצוצים דק200 גר' פירורי לחם מוזהביםהכנת המסה:שהאורז עדיין חם, להוסיף את הגבינות והזיתים ופירורי הלחם (להשאיר כ- 100 גר' פירורים לציפוי)לערבב היטב ולקרר.להכין כדורים הדוקים.לטבול בפירורי לחם.לטגן בשמן עמוק עד הזהבה.להגיש בליווי רוטב עגבניות.

בישול הריזוטו:
לטגן בחמאה כוס אורז לריזוטו.
במקביל לחמם 2 כוסות מים לרתיחה.
לתבל את המים במלח ופלפל.
כשהמים חמים והאורז חם להוסיף 1.5 כוסות מים לאורז לבישול של 10 דקות מכוסה בנייר כסף, עד שהאורז יהיה אל דנטה – כלומר 3/4 מוכן ומעט קשה.
להוסיף את שאר המים נוספים לספיגה באורז – לעשות זאת מיד בסיום הבישול .

חומרים לתערובת גבינות:
70 גר' גבינת פטה מגורדת
70 גר' פרמזן מגורדת
50 גר' גבינת קרם שמנת 5 %
70 גר' מוצרלה מגורדת
70 גר' צהובה מגורדת
50 גר' זיתי חרוזית ירוקים קצוצים דק
200 גר' פירורי לחם מוזהבים

הכנת המסה:
שהאורז עדיין חם, להוסיף את הגבינות והזיתים ופירורי הלחם (להשאיר כ- 100 גר' פירורים לציפוי)
לערבב היטב ולקרר.
להכין כדורים הדוקים.
לטבול בפירורי לחם.
לטגן בשמן עמוק עד הזהבה.
להגיש בליווי רוטב עגבניות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר