fbpx

כוסמת עם ירקות

לאחר שהכוסמת התבשלה מוציאים מהסיר לקערת בחישה ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ולימון סחוט. צילום אסף דיין
שף אליאב בצלאל ממרכז נורית – בית דיור יוקרתי לתשושי נפש, מציע מתכון לכוסמת שנחשבת למזון-על מכיוון שהיא צמחית, דחוסה מבחינה תזונתית ויש לה השפעה משמעותית על הפונקציונליות של בשילוב כחלק מתזונה בריאה. המתכון קל להכנה, עשיר בירקות ויפה להגשה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים ל-15 מנות

130 גרם פלפל אדום

320 גרם זוקיני

185 גרם גזר

300 גרם בצל

400 גרם כוסמת

360 מ"ל מים רותחים

מלח ופלפל לפי הטעם

50 גרם פטרוזיליה

מיץ מלימון אחד

צילום אסף דיין

אופן ההכנה

חותכים את כל הירקות לקוביות.

מטגנים בשמן קנולה רותח עד ריכוך.

מוסיפים את הכוסמת וקולים מעט.

מוסיפים את המים.

מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

מכסים ומבשלים על אש בינונית.

לאחר שהכוסמת התבשלה מוציאים מהסיר לקערת בחישה.

מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה

סוחטים את הלימון ומגישים.

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר