כוסמת עם ירקות

לאחר שהכוסמת התבשלה מוציאים מהסיר לקערת בחישה ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ולימון סחוט. צילום אסף דיין
שף אליאב בצלאל ממרכז נורית – בית דיור יוקרתי לתשושי נפש, מציע מתכון לכוסמת שנחשבת למזון-על מכיוון שהיא צמחית, דחוסה מבחינה תזונתית ויש לה השפעה משמעותית על הפונקציונליות של בשילוב כחלק מתזונה בריאה. המתכון קל להכנה, עשיר בירקות ויפה להגשה

מצרכים ל-15 מנות

130 גרם פלפל אדום

320 גרם זוקיני

185 גרם גזר

300 גרם בצל

400 גרם כוסמת

360 מ"ל מים רותחים

מלח ופלפל לפי הטעם

50 גרם פטרוזיליה

מיץ מלימון אחד

צילום אסף דיין

אופן ההכנה

חותכים את כל הירקות לקוביות.

מטגנים בשמן קנולה רותח עד ריכוך.

מוסיפים את הכוסמת וקולים מעט.

מוסיפים את המים.

מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

מכסים ומבשלים על אש בינונית.

לאחר שהכוסמת התבשלה מוציאים מהסיר לקערת בחישה.

מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה

סוחטים את הלימון ומגישים.

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר