כיכר גבינת פטה, זיתים וריחן

 

מצרכים
500 גרם גבינת פטה
8 כפות ממרח זיתים שחורים
חצי כוס שמן זיתמעט מלח
חופן גדוש עלי ריחן
1 כוס שקדים קלויים וקלופים

אופן ההכנה
1. שוטחים מחצית מן הגבינה בתבנית קטנה, מרופדת בעטיף ניילון.

2 . מורחים את ממרח הזיתים, ומכסים אותו במחצית הגבינה הנותרת.

3. מערבבים במעבד מזון את שמן הזית, המלח ועלי הריחן עם 1/3 מכמות השקדים. יוצקים על הגבינה.

4. בוזקים את שארית השקדים, שולחים למקרר להתגבש היטב.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה