כיסוני טופו ממולאים בסלט קינואה עם זוקיני, סלק וראשי ברוקולי ברוטב יוגורט דל שומן

ל- 5 סועדיםחומרים:120 גר' קינואה15 כיסוני טופו1 סלק בינוני 1זוקיני ירוק 1 זוקיני צהוב 3 כפות שמן זית כתית2 כפות מיץ לימון שן וחצי שום כתוש חומרים לרוטב: 1 גביע יוגורט דל שומן2 כפות שמן זית כתיתמעט מלח (לפי הטעם)6-7 עלי בזיליקוםלקישוט: 1 ראש בינוני של ברוקולי אופן ההכנה:מבשלים את הקינואה במים חמים 10 דקות, מסננים ומקררים. קוצצים את הירקות לקוביות קטנות. מרתיחים מים עם מעט מלח ומבשלים את הירקות עד ריכוך, ומעבירים למי קרח. מערבבים את הקינואה עם הירקות, שמן זית, שום כתוש, מעט מלח ומיץ לימון. ממלאים את כיסוני הטופו בתערובת.אופן הכנת הרוטב:מערבבים את כל מרכיבי הרוטב. אופן ההגשה:יוצקים את רוטב היוגורט ומקשטים בפרחי ברוקולי.

ל- 5 סועדים

חומרים:
120 גר' קינואה
15 כיסוני טופו
1 סלק בינוני 1
זוקיני ירוק 1
זוקיני צהוב
3 כפות שמן זית כתית
2 כפות מיץ לימון שן וחצי שום כתוש

חומרים לרוטב:
1 גביע יוגורט דל שומן
2 כפות שמן זית כתית
מעט מלח (לפי הטעם)
6-7 עלי בזיליקום

לקישוט:
1 ראש בינוני של ברוקולי

אופן ההכנה:
מבשלים את הקינואה במים חמים 10 דקות, מסננים ומקררים.
קוצצים את הירקות לקוביות קטנות. מרתיחים מים עם מעט מלח ומבשלים את הירקות עד ריכוך, ומעבירים למי קרח.
מערבבים את הקינואה עם הירקות, שמן זית, שום כתוש, מעט מלח ומיץ לימון.
ממלאים את כיסוני הטופו בתערובת.

אופן הכנת הרוטב:
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.

אופן ההגשה:
יוצקים את רוטב היוגורט ומקשטים בפרחי ברוקולי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר