כרובית בטחינה

 

חומרים:
2 כוסות של טחינה בסיסית הנסיך, או טחינה הנסיך מתובלת
1 ראש כרובית
1 כוס קמח
שמן לטיגון עמוק
מיץ משני לימונים
מלח, פלפל לבן

אופן ההכנה:
מפרקים את הכרובית לפרחים.
בקערה טובלים מעט בקמח, מנערים ומטגנים עד שפרחי
הכרובית מזהיהבים מעט.
מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון, ומניחים בצלחת הגשה.
יוצקים מעל את הטחינה והבצל הירוק, ומגישים.
אפשר גם לערבב את הכרובית עם הטחינה, ולשמור במקרר עד להגשה.
מומלץ להגיש עם שתי כפות בצל ירוק פרוס.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה