כרובית מוקרמת

ממתכוני החורף של שומרי משקל4 מנות, 1 נקודות למנהשעה הכנההחומרים:פרחי כרובית שטופים2 כפות מיונז 5% שומן1 ביצה1 כף אבקת מרק בצלההכנה:· מבשלים את הכרובית במים עד שמתרככת· מסדרים את הכרובית בתבנית מעל נייר אפיה· טורפים את הביצה עם המיונז ומרק הבצל ושופכים מעל הכרובית· אופים בתנור בחום בינוני עד שהרוטב משחים

ממתכוני החורף של שומרי משקל

4 מנות, 1 נקודות למנה
שעה הכנה

החומרים:
פרחי כרובית שטופים
2 כפות מיונז 5% שומן
1 ביצה
1 כף אבקת מרק בצל

ההכנה:
· מבשלים את הכרובית במים עד שמתרככת
· מסדרים את הכרובית בתבנית מעל נייר אפיה
· טורפים את הביצה עם המיונז ומרק הבצל ושופכים מעל הכרובית
· אופים בתנור בחום בינוני עד שהרוטב משחים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר