כרוב מבושל ברוטב עגבניות

 

ממתכוני החורף של שומרי משקל

4 מנות, כל מנה מכילה 1/2 נקודה

החומרים:
כף שמן
בצל קצוץ
1/2 כרוב לבן חתוך לרצועות לא דקות
3 עגבניות חלוטות קלופות וחתוכות לקוביות
1 כוס מים
מיץ מחצי לימון
1/2 כפית מלח, פלפל

ההכנה:
· מאדים את הבצל בשמן
· מוסיפים את הכרוב והעגבניות, המלח והפלפל
· מוסיפים כוס מים, מכסים ומבשלים על אש קטנה כשעה
· מערבבים מדי פעם
· מבשלים עד שהכרוב איבד מנפחו והוא רך
· מוסיפים מיץ מחצי לימון, טועמים
· מוסיפים מעט ממתיק מלאכותי במידת הצורך






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה