כריכים להפסקת עשר בבית הספר

לאמיצים: כריך מעדן משמש, ארוגולה וגבינה בולגריתמצרכים:לחם שחור3 כפיות מעדן משמש כמו זה של יד מרדכי2 פרוסות גבינת אמנטלחופן עלי ארוגולה קוביות גבינה בולגריתפלפל שחוראופן ההכנה:חתכו שתי פרוסות עבות של לחם שחורמרחו על שתי הפרוסות בנדיבות ממעדן המשמש הניחו שתי פרוסות גבינת אמנטלהוסיפו חופן עלי ארוגולה שטופיםפזרו מעט גבינת צ'דרבזקו מעט פלפל שחור לממהרים בבוקר: לחמניית לאבנה וקונפיטורת דובדבן מצרכים:לחמניה עסיסית3 כפות גבינת לאבנהקונפיטורת דובדבן כמו זו של של יד מרדכינבטים (לא חובה)האופן ההכנה:חתכו את הלחמנייה לחצימרחו בנדיבות מגבינת הלאבנהבמשיחת סכין הוסיפו מהקונפיטורההוסיפו את הנבטים (לא חובה)לקרניבורים: כריך הודו, מעדן פירות יער, חסה וחרדלמצרכים:לחם כפרי (או כל לחם שאתם אוהבים)כף חרדל דיז'ון רצועות הודו פרוסות2 כפיות מעדן פירות יער כמו של יד מרדכיחופן עלי חסהפלפל שחוראופן ההכנה:חתכו שתי פרוסות עבות של הלחם ערבבו בקערה את החרדל ופירות היערמרחו על שתי הפרוסות את התערובתהניחו שתיים או שלוש רצועות הודו פרוסותהוסיפו עלי חסה שטופים וחתוכיםפזרו מעט פלפל שחורפצצת אנרגיה: כריך טחינה ודבשמצרכים:2 פרוסות לחם שחור3 כפות טחינה גולמית להכנה ביתית2 כפות דבש כמו זה של יד מרדכימלח גסאופן ההכנה:בקערה, מערבבים את הטחינה עם הדבש, מוסיפים מעט מיםמורחים מעט גבינת סויה על פרוסות הלחם (לא חובה)מורחים את תערובת הטחינה והדבשמפזרים מלח גסמתוק מלוח: כריך אבוקדו, אגס, רוקפור ומייפלמצרכים:שתי פרוסות לחם לבחירתכםכף אבוקדו חצי אגסכף גבינת רוקפור2 כפות מייפל כמו זה של יד מרדכיחופן עלי בייביאופן ההכנה:מורחים את האבוקדו על פרוסות הלחםחותכים את האגס ומפזרים את הפלחים באופן שווה על הפרוסותמוסיפים את גבינת הרוקפור ואת המייפלמניחים את עלי הבייבי

לאמיצים: כריך מעדן משמש, ארוגולה וגבינה בולגרית
מצרכים:

לחם שחור
3 כפיות מעדן משמש כמו זה של יד מרדכי
2 פרוסות גבינת אמנטל
חופן עלי ארוגולה
קוביות גבינה בולגרית
פלפל שחור
אופן ההכנה:
חתכו שתי פרוסות עבות של לחם שחור
מרחו על שתי הפרוסות בנדיבות ממעדן המשמש
הניחו שתי פרוסות גבינת אמנטל
הוסיפו חופן עלי ארוגולה שטופים
פזרו מעט גבינת צ'דר
בזקו מעט פלפל שחור

לממהרים בבוקר: לחמניית לאבנה וקונפיטורת דובדבן 
מצרכים:

לחמניה עסיסית
3 כפות גבינת לאבנה
קונפיטורת דובדבן כמו זו של של יד מרדכי
נבטים (לא חובה)
האופן ההכנה:
חתכו את הלחמנייה לחצי
מרחו בנדיבות מגבינת הלאבנה
במשיחת סכין הוסיפו מהקונפיטורה
הוסיפו את הנבטים (לא חובה)

לקרניבורים: כריך הודו, מעדן פירות יער, חסה וחרדל
מצרכים:

לחם כפרי (או כל לחם שאתם אוהבים)
כף חרדל דיז'ון
רצועות הודו פרוסות
2 כפיות מעדן פירות יער כמו של יד מרדכי
חופן עלי חסה
פלפל שחור
אופן ההכנה:
חתכו שתי פרוסות עבות של הלחם
ערבבו בקערה את החרדל ופירות היער
מרחו על שתי הפרוסות את התערובת
הניחו שתיים או שלוש רצועות הודו פרוסות
הוסיפו עלי חסה שטופים וחתוכים
פזרו מעט פלפל שחור


פצצת אנרגיה: כריך טחינה ודבש

מצרכים:
2 פרוסות לחם שחור
3 כפות טחינה גולמית להכנה ביתית
2 כפות דבש כמו זה של יד מרדכי
מלח גס
אופן ההכנה:
בקערה, מערבבים את הטחינה עם הדבש, מוסיפים מעט מים
מורחים מעט גבינת סויה על פרוסות הלחם (לא חובה)
מורחים את תערובת הטחינה והדבש
מפזרים מלח גס

מתוק מלוח: כריך אבוקדו, אגס, רוקפור ומייפל
מצרכים:

שתי פרוסות לחם לבחירתכם
כף אבוקדו
חצי אגס
כף גבינת רוקפור
2 כפות מייפל כמו זה של יד מרדכי
חופן עלי בייבי
אופן ההכנה:
מורחים את האבוקדו על פרוסות הלחם
חותכים את האגס ומפזרים את הפלחים באופן שווה על הפרוסות
מוסיפים את גבינת הרוקפור ואת המייפל
מניחים את עלי הבייבי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר