לאמיצים: כריך מעדן משמש, ארוגולה וגבינה בולגרית
מצרכים:
לחם שחור
3 כפיות מעדן משמש כמו זה של יד מרדכי
2 פרוסות גבינת אמנטל
חופן עלי ארוגולה
קוביות גבינה בולגרית
פלפל שחור
אופן ההכנה:
חתכו שתי פרוסות עבות של לחם שחור
מרחו על שתי הפרוסות בנדיבות ממעדן המשמש
הניחו שתי פרוסות גבינת אמנטל
הוסיפו חופן עלי ארוגולה שטופים
פזרו מעט גבינת צ'דר
בזקו מעט פלפל שחור
לממהרים בבוקר: לחמניית לאבנה וקונפיטורת דובדבן
מצרכים:
לחמניה עסיסית
3 כפות גבינת לאבנה
קונפיטורת דובדבן כמו זו של של יד מרדכי
נבטים (לא חובה)
האופן ההכנה:
חתכו את הלחמנייה לחצי
מרחו בנדיבות מגבינת הלאבנה
במשיחת סכין הוסיפו מהקונפיטורה
הוסיפו את הנבטים (לא חובה)
לקרניבורים: כריך הודו, מעדן פירות יער, חסה וחרדל
מצרכים:
לחם כפרי (או כל לחם שאתם אוהבים)
כף חרדל דיז'ון
רצועות הודו פרוסות
2 כפיות מעדן פירות יער כמו של יד מרדכי
חופן עלי חסה
פלפל שחור
אופן ההכנה:
חתכו שתי פרוסות עבות של הלחם
ערבבו בקערה את החרדל ופירות היער
מרחו על שתי הפרוסות את התערובת
הניחו שתיים או שלוש רצועות הודו פרוסות
הוסיפו עלי חסה שטופים וחתוכים
פזרו מעט פלפל שחור
פצצת אנרגיה: כריך טחינה ודבש
מצרכים:
2 פרוסות לחם שחור
3 כפות טחינה גולמית להכנה ביתית
2 כפות דבש כמו זה של יד מרדכי
מלח גס
אופן ההכנה:
בקערה, מערבבים את הטחינה עם הדבש, מוסיפים מעט מים
מורחים מעט גבינת סויה על פרוסות הלחם (לא חובה)
מורחים את תערובת הטחינה והדבש
מפזרים מלח גס
מתוק מלוח: כריך אבוקדו, אגס, רוקפור ומייפל
מצרכים:
שתי פרוסות לחם לבחירתכם
כף אבוקדו
חצי אגס
כף גבינת רוקפור
2 כפות מייפל כמו זה של יד מרדכי
חופן עלי בייבי
אופן ההכנה:
מורחים את האבוקדו על פרוסות הלחם
חותכים את האגס ומפזרים את הפלחים באופן שווה על הפרוסות
מוסיפים את גבינת הרוקפור ואת המייפל
מניחים את עלי הבייבי