כריכים משודרגים לבית הספר

כריך צפתית:2 פרוסות לחם כפרי מחיטה מלאה למרוח שכבה דקה של ממרח פסטו או בזיליקום.להוסיף 4 פרוסות נדיבות של גבינה צפתית 5%, פטריות טריות, עלי בזיליקום, וזיתים שחורים. כריך גבינת פטה: 2 פרוסות לחם יווני למרוח שכבה דקה של ממרח זעתר או טפנד זיתים.להניח 4 פרוסות נדיבות של גבינת פטה עיזים או כבשים, עגבנייה צלויה, פרוסות דקות של בצל סגול, ועלה חסה רענן. כריך חזה הודו: 2 פרוסות לחם קללמרוח שכבה של חרדל דיז'ון.להניח 4 פרוסות חזה הודו רזה, פרוסות מלפפון ירוק טרי, פרוסות אבוקדו, וחופן נבטי אפלפא. טיפים: • ממרח עגבניות מיובשות, שמן בזיליקום והטאפנדים (זיתים, זעתר וגלילי) מתאימים מאוד לכריכים עם גבינות, חביתה, ריקוטה, פטה, אבוקדו ולכל כריך עם ירקות לפי הטעם האישי. הממרחים ללא חומרים משמרים מזיתים גלילים מובחרים. • לאוהבי המתוק: ממרחי חלבה לייט וממרח תמרים: פתרון • קונפיטורות (תפוחים, דלעת וג'ינג'ר, גזר ופסיפלורה, תאנה ונענע) : קונפיטורות עדינות מפירות איכותיים ללא חומרים משמרים, הולכות טוב בכריך עם חמאה, גבינה לבנה או גבינה קשה חריפה (כמו גורגונזולה) שהמתיקות העדינה מאזנת את החריפות. www.lehemerez.co.il

כריך צפתית:
2 פרוסות לחם כפרי מחיטה מלאה
למרוח שכבה דקה של ממרח פסטו או בזיליקום.
להוסיף 4 פרוסות נדיבות של גבינה צפתית 5%, פטריות טריות, עלי בזיליקום, וזיתים שחורים.

כריך גבינת פטה:
2 פרוסות לחם יווני
למרוח שכבה דקה של ממרח זעתר או טפנד זיתים.
להניח 4 פרוסות נדיבות של גבינת פטה עיזים או כבשים, עגבנייה צלויה, פרוסות דקות של בצל סגול, ועלה חסה רענן.

כריך חזה הודו:
2 פרוסות לחם קל
למרוח שכבה של חרדל דיז'ון.
להניח 4 פרוסות חזה הודו רזה, פרוסות מלפפון ירוק טרי, פרוסות אבוקדו, וחופן נבטי אפלפא.

טיפים:
• ממרח עגבניות מיובשות, שמן בזיליקום והטאפנדים (זיתים, זעתר וגלילי) מתאימים מאוד לכריכים עם גבינות, חביתה, ריקוטה, פטה, אבוקדו ולכל כריך עם ירקות לפי הטעם האישי. הממרחים ללא חומרים משמרים מזיתים גלילים מובחרים.
• לאוהבי המתוק: ממרחי חלבה לייט וממרח תמרים: פתרון
• קונפיטורות (תפוחים, דלעת וג'ינג'ר, גזר ופסיפלורה, תאנה ונענע) : קונפיטורות עדינות מפירות איכותיים ללא חומרים משמרים, הולכות טוב בכריך עם חמאה, גבינה לבנה או גבינה קשה חריפה (כמו גורגונזולה) שהמתיקות העדינה מאזנת את החריפות.


www.lehemerez.co.il


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר