לבבות דקל ברוטב חלב קוקוס, קארי וג'ינג'ר

מצרכים (4 מנות)16 יחידות לבבות דקל1 כף שמן זיתמצרכים לרוטב1 קופסא חלב קוקוס1/2 כוס שמנת מתוקה2 כפיות גדושות ג'ינג'ר קצוץ טרי1/2 כפית מלח1/2 כפית פלפל לבן2 כפות דבש2 כפיות קארי2 כפות כוסברה קצוצה טריה2 כפיות גרגרי כוסברה יבש3 כפות רוטב צ'ילי מתוק (בקבוק קנוי)אופן ההכנהמשמנים את המחבת בכף השמן, וצולים את הלבבות על הגריל 2 ד' מכל צד. להכנת הרוטב: מבשלים את כל מרכיבי הרוטב פרט לכוסברה בסיר ומבשלים עד לצמצום בחצי. לאחר הצמצום מערבבים פנימה את הכוסברה הטריה.להגשה: יוצקים את הרוטב על הלבבות ומגישים.

מצרכים (4 מנות)
16 יחידות לבבות דקל
1 כף שמן זית

מצרכים לרוטב
1 קופסא חלב קוקוס
1/2 כוס שמנת מתוקה
2 כפיות גדושות ג'ינג'ר קצוץ טרי
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל לבן
2 כפות דבש
2 כפיות קארי
2 כפות כוסברה קצוצה טריה
2 כפיות גרגרי כוסברה יבש
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק (בקבוק קנוי)

אופן ההכנה
משמנים את המחבת בכף השמן, וצולים את הלבבות על הגריל 2 ד' מכל צד.

להכנת הרוטב: מבשלים את כל מרכיבי הרוטב פרט לכוסברה בסיר ומבשלים עד לצמצום בחצי. לאחר הצמצום מערבבים פנימה את הכוסברה הטריה.

להגשה: יוצקים את הרוטב על הלבבות ומגישים.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר