לבבות דקל ברוטב חלב קוקוס, קארי וג'ינג'ר

 

מצרכים (4 מנות)
16 יחידות לבבות דקל
1 כף שמן זית

מצרכים לרוטב
1 קופסא חלב קוקוס
1/2 כוס שמנת מתוקה
2 כפיות גדושות ג'ינג'ר קצוץ טרי
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל לבן
2 כפות דבש
2 כפיות קארי
2 כפות כוסברה קצוצה טריה
2 כפיות גרגרי כוסברה יבש
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק (בקבוק קנוי)

אופן ההכנה
משמנים את המחבת בכף השמן, וצולים את הלבבות על הגריל 2 ד' מכל צד.

להכנת הרוטב: מבשלים את כל מרכיבי הרוטב פרט לכוסברה בסיר ומבשלים עד לצמצום בחצי. לאחר הצמצום מערבבים פנימה את הכוסברה הטריה.

להגשה: יוצקים את הרוטב על הלבבות ומגישים.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה