לביבות טריקולור

מוטי אזולאי, שף מלון רימונים גלי כנרת, הופך את לביבות תפוחי האדמה הקלאסיות ללביבות טריקולור עשויות מגזר, ברוקולי, תפוח אדמה ובטטה עם טעמים וצבעוניות מיוחדים

מוצע להגיש לצד שמנת חמוצה או רוטב טריאקי עם שומשום. צילום פינטרסט
מוצע להגיש לצד שמנת חמוצה או רוטב טריאקי עם שומשום. צילום פינטרסט

חומרים להכנת 6-10 מנות

500 גרם גזר

400 גרם ברוקולי קפוא או בצל ירוק

4 תפוחי אדמה או בטטה

100 גרם מרגרינה בטעם חמאה

10 ביצים

5 כפות קמח

150 גרם גבינה צהובה מגורדת

מעט שמן לטיגון

מלח, פלפל

קורט אגוז מוסקט טחון

צילום פינטרסט
צילום פינטרסט

אופן ההכנה

לשטוף ולגרד את הגזר במגרדת.

לקלף, לשטוף ולגרד את התפוח אדמה במגרדת.

לקצוץ את הברוקולי בסכין.

לערבב את כול החומרים בקערה.

להוסיף את התבלינים.

להכניס למקרר ל- 20  דקות על מנת שהירקות יתרככו.

לחמם מחבת שטוחה  עם שמן עד חום בינוני.

להוציא את התערובת מהמקרר ובעזרת כף להניח במחבת ולהתחיל לטגן.

אחרי שמזהיב ניתן להפוך.

הגשה

מוצע להגיש לצד שמנת חמוצה  או רוטב טריאקי  עם שומשום.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה