לביבות תירס

 

לכ- 20 לביבות

החומרים:
1 ביצה טרופה מעט
1 קופסה תירס (420 גר')
200 גרם מחית חזה עוף
2 כפות כוסברה טרייה קצוצה

לתיבול: מעט פלפל לבן ואבקת מרק דגש
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
· מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים
· מכסים ומניחים לצינון במקרר למשך עשר דקות (אפשרי גם למשך הלילה)
· מחממים במחבת טיגון שמן בעומק 3 מ"מ
· באמצעות כף מניחים בתוך המחבת מהתערובת, מטגנים במשך 3 דקות או עד להזהבה, והופכים לצד שני. כך מסיימים את כל התערובת.
מגישים את הלביבות חמות.

בזמן הארוחה מוצע לטבול בסילאן מ"חצר כנרת" מעורבב ברוטב צ'ילי מתוק.








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה