לזניות אישיות

מותג הפסטה ברילה מציע מתכון קל ומהיר של לזניות אישיות להגשה כפינגר פוד ומתאימות במיוחד לאירוח

מניחים מעל שני חצאים של עלי לזניה. בתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה, ומפזרים מעל זיתים. צילום אפיק גבאי
מניחים מעל שני חצאים של עלי לזניה. בתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה, ומפזרים מעל זיתים. צילום אפיק גבאי

מצרכים

12 עלי לזניה כמו של ברילה

1 צנצנת רוטב פומדורו כמו של ברילה

12  פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות

200  גרם גבינת מוצרלה מגוררת

100  גרם זיתים שחורים מגולענים

שמן זית לשימון תבנית שקעים

 אופן ההכנה

מבשלים את עלי הלזניה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת.

חוצים לשניים.

משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב.

מניחים מעל שני חצאים של עלי לזניה.

בתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה.

מפזרים מעל זיתים.

אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה