ליקר מנדרין נפוליאון – Mandarine Napoleon ומתכוני קוקטיילים

תהליך הייצור של מנדרין נפוליאון מתחיל בקטיף התפוזים והמנדרינות בסיציליה
תהליך הייצור של מנדרין נפוליאון מתחיל בקטיף התפוזים והמנדרינות בסיציליה

Mandarine Napoleon שמיוצר על ידי ענקית הליקרים ההולנדית De Kuyper, נוצר לראשונה עבור נפוליאון בונפרטה. במהלך חייו היה זה משקה שנשמר בבלעדיות עבורו, ורק לאחר מותו הוצע לציבור הרחב.המשקה מופץ ב- 137 מדינות ברחבי העולם (יבואן בישראל: אקרמן). מוצע לשתייה בקוקטיילים או נקי עם קוביית קרח.

תהליך הייצור של מנדרין נפוליאון מתחיל בקטיף התפוזים והמנדרינות בסיציליה. במקביל נבחרים 20 חומרי טעם נוספים מרחבי העולם, ביניהם ציפורן, אגוז מוסקט, קינמון, זרעי אנג'ליקה, ועלי תה ירוק ושחור. כל אלה עוברים תהליך השרייה ולאחר מכן זיקוק משולש. רק מהחלק המשובח ביותר בתזקיק מייצרים את המשקה. לאחר יישון של שלוש שנים לפחות מוסיפים לתזקיק קוניאק משובח בן 10 שנים, ובסיום התהליך מתקבל Mandarine Napoleon.

טווח מחיר: 79-89 ₪. אחוז כוהל: 38%. נפח: 700 מ"ל. לא כשר. להשיג בחנויות האלכוהול

מתכוני קוקטיילים

The Lieutenant

רכיבים

40 מ"ל Mandarine Napoleon

10 מ"ל מי סוכר

2 פרוסות ג'ינג'ר

3 פרוסות לימון

3 פרוסות תפוז

אופן ההכנה

בכוס קוקטייל נמוכה מניחים את הג'ינג'ר, לימון ותפוז.

מועכים מעט להפקת המיצים.

מוסיפים את מי הסוכר וממלאים את הכוס בקרח כתוש.

מוסיפים את המנדרין נפוליאון ומערבבים בעדינות.

St. Helena's Poison Punchbowl

רכיבים

720 מ"ל Mandarine Napoleon

540 מ"ל מיץ חמוציות

360 מיץ תפוזים

180 מיץ לימון

20 דאש ביטר

5 כפות נקטר אגבה, יש לטעום בשל מתיקות המיץ.

לקישוט – פלחי תפוז, נענע ומקלות קינמון

אופן ההכנה

שמים את כל הרכיבים בקערת פונץ'.

מוסיפים קרח ומערבבים היטב.

Mandarine Margarita

רכיבים

22.5 מ"ל Mandarine Napoleon

22.5 מ"ל El Jimador Silver

22.5 מ"ל מיץ ליים

פרוסת ליים

מלח

אופן ההכנה

את פרוסת הליים מעבירים על שפתי כוס קוקטייל מצוננת וטובלים במלח.

בשייקר משקשקים מנדרין נפוליאון, טקילה, מיץ ליים וקרח.

מסננים לתוך כוס הקוקטייל.

מקשטים בפרוסת הליים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה