fbpx

לנגוסטינוס בהאמס

לא כשר. ל-4 מנות/סועדיםחומרים:30 שרימפסים נקיים גדוליםכוס קוקוס יבש ולבן2 כפות סוכר חוםכוס וחצי קמח5 ביצים טרופותמעט מלחפלפל שחור גרוס בלבדמנגו לעיטורחומרים לרוטב:½ כוס ריבת תפוזים משובחתכף חמאהכף רום מסוג טובאופן ההכנה:לשטוף את השרימפס, לטבל במעט פלפל גרוס ומעט מלח (ממש מעט) וסוכר חום.לצפות בקמח, ביצה טרופה ובקוקוס היבש.לטגן עד קבלת צבע זהוב חום.להוציא לנייר ספיגה.לערבב את כל מרכיבי הרוטב בכלי קטן, לחמם מעט עד לחיבור החומרים. אופן ההגשה: להגיש את השרימפס בערמה גבוהה, ולצידה גביע עם רוטב ריבת תפוזים.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

לא כשר. ל-4 מנות/סועדים

חומרים:
30 שרימפסים נקיים גדולים
כוס קוקוס יבש ולבן
2 כפות סוכר חום
כוס וחצי קמח
5 ביצים טרופות
מעט מלח
פלפל שחור גרוס בלבד
מנגו לעיטור
חומרים לרוטב:
½ כוס ריבת תפוזים משובחת
כף חמאה
כף רום מסוג טוב

אופן ההכנה:
לשטוף את השרימפס, לטבל במעט פלפל גרוס ומעט מלח (ממש מעט) וסוכר חום.
לצפות בקמח, ביצה טרופה ובקוקוס היבש.
לטגן עד קבלת צבע זהוב חום.
להוציא לנייר ספיגה.
לערבב את כל מרכיבי הרוטב בכלי קטן, לחמם מעט עד לחיבור החומרים.

אופן ההגשה:
להגיש את השרימפס בערמה גבוהה, ולצידה גביע עם רוטב ריבת תפוזים.


ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר