לקט להקפצה עם נודלס ורצועות עוף בטעם בוטנים

המצרכים:1/2 שקית לקט להקפצה עם נודלס מוקפא סנפרוסט (400 גרם)300 גרם רצועות חזה עוף1 שן שום כתושה1/2 – 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר100 גרם בוטנים קלוייםחומרי הרוטב:1כף חמאת בוטנים1 כף דבש תמרים (סילאן) או דבש1 כף רוטב סויה1 כף רוטב טריאקי או רוטב סויה בנוסף1/2 כפית רוטב צ'ילי מתוק1 שן שום כתושה1/4 כוס מיםמלח, פלפל, ג'ינג'ר לפי הטעםאופן ההכנה:1. לערבב את רצועות העוף עם ג'ינג'ר ושום, לחמם שמן בווק או במחבת טפלון, להקפיץ את רצועות העוף על להבה גדולה עד הזהבה ולהניח בצד.2. לערבב את מרכיבי הרוטב היטב עד קבלת תערובת אחידה.3. להכין את הלקט על פי ההוראות המופיעות על גבי האריזה עד שלב הסינון, להעביר למחבת, להוסיף את הרוטב ולהקפיץ כ- 5 דקות על להבה גדולה.4. להוסיף את רצועות העוף, לערבב ולטגן דקה נוספת.לפני ההגשה לפזר את הבוטנים.

המצרכים:
1/2 שקית לקט להקפצה עם נודלס מוקפא סנפרוסט (400 גרם)
300 גרם רצועות חזה עוף
1 שן שום כתושה
1/2 – 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
100 גרם בוטנים קלויים
חומרי הרוטב:
1כף חמאת בוטנים
1 כף דבש תמרים (סילאן) או דבש
1 כף רוטב סויה
1 כף רוטב טריאקי או רוטב סויה בנוסף
1/2 כפית רוטב צ'ילי מתוק
1 שן שום כתושה
1/4 כוס מים
מלח, פלפל, ג'ינג'ר לפי הטעם

אופן ההכנה:
1. לערבב את רצועות העוף עם ג'ינג'ר ושום, לחמם שמן בווק או במחבת טפלון, להקפיץ את רצועות העוף על להבה גדולה עד הזהבה ולהניח בצד.
2. לערבב את מרכיבי הרוטב היטב עד קבלת תערובת אחידה.
3. להכין את הלקט על פי ההוראות המופיעות על גבי האריזה עד שלב הסינון, להעביר למחבת, להוסיף את הרוטב ולהקפיץ כ- 5 דקות על להבה גדולה.
4. להוסיף את רצועות העוף, לערבב ולטגן דקה נוספת.
לפני ההגשה לפזר את הבוטנים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר