המצרכים:
1/2 שקית לקט להקפצה עם נודלס מוקפא סנפרוסט (400 גרם)
300 גרם רצועות חזה עוף
1 שן שום כתושה
1/2 – 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
100 גרם בוטנים קלויים
חומרי הרוטב:
1כף חמאת בוטנים
1 כף דבש תמרים (סילאן) או דבש
1 כף רוטב סויה
1 כף רוטב טריאקי או רוטב סויה בנוסף
1/2 כפית רוטב צ'ילי מתוק
1 שן שום כתושה
1/4 כוס מים
מלח, פלפל, ג'ינג'ר לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. לערבב את רצועות העוף עם ג'ינג'ר ושום, לחמם שמן בווק או במחבת טפלון, להקפיץ את רצועות העוף על להבה גדולה עד הזהבה ולהניח בצד.
2. לערבב את מרכיבי הרוטב היטב עד קבלת תערובת אחידה.
3. להכין את הלקט על פי ההוראות המופיעות על גבי האריזה עד שלב הסינון, להעביר למחבת, להוסיף את הרוטב ולהקפיץ כ- 5 דקות על להבה גדולה.
4. להוסיף את רצועות העוף, לערבב ולטגן דקה נוספת.
לפני ההגשה לפזר את הבוטנים.