מאפה פסטה משובח

 

חומרים:
חבילה קרעי פסטה או פטוצ'יני מבושלים ומסוננים
3 ביצים
200 גר' גבינה כחולה מפוררת
50 גר' פרמז'ן
1 שמנת מתוקה
100 גר' חמאה מומסת
מלח, פלפל, אגוז מוסקט

אופן ההכנה:
לערבב בקערה עם מטרפה ביצים ושמנת מתוקה.
להוסיף גבינה כחולה ולערבב את הפסטה.
לתבל ולצקת לתבנית אפיה המתאימה להגשה לשולחן, אותה יש לשמן.
לצקת מעל באופן אחיד את החמאה המומסת ומעל לפזר פרמז'ן מגורר.
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות, עד הזהבה/ השחמה.

תוספות מתאימות שיש לערבב אותן עם המסה לפני הכנסה לתבנית:
אספרגוס חתוך, ארטישוק בצנצנת מסונן וקצוץ, קוביות קטנות של אווז מעושן, פטריות מיובשות המושרות לפני לפי הוראות יצרן, רצועות סלמון כבוש או מעושן, ועוד ועוד.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה