מאפה קנלוני עומד במילוי גבינות ורוטב עגבניות

מותג ברילה מציע מתכון שמוביל היישר לאיטליה וישמח את בני המשפחה ואת האורחים. מכינים בתבנית עגולה מתפרקת בגודל 20 ס"מ או רינג

מסדרים את הקנלוני בעמידה כמה שיותר צפוף וצמוד לדפנות התבנית. יוצקים מעל את יתרת הרוטב ומפזרים גבינת פרמז'ן מגורדת. צילום אפיק גבאי
מסדרים את הקנלוני בעמידה כמה שיותר צפוף וצמוד לדפנות התבנית. יוצקים מעל את יתרת הרוטב ומפזרים גבינת פרמז'ן מגורדת. צילום אפיק גבאי

מצרכים

2-3 חבילות קנלוני כמו של ברילה
2 חבילות (500 גרם) גבינת ריקוטה
150 גרם גבינה בולגרית או פטה
3 שיני שום כתושות דק
1/2 כוס גבינת פרמז'ן מגורדת דק
1 ביצה
3 כפות קמח
מלח ופלפל שחור
1 ו-1/2 צנצנות רוטב עגבניות ובזיליקום כמו של ברילה
1/3 כוס גבינת פרמז'ן מגורדת דק (בנוסף)

להגשה

עלי בזיליקום

צילום אפיק גבאי
צילום אפיק גבאי

אופן ההכנה

בקערה גדולה מערבבים ריקוטה, בולגרית, שום כתוש, גבינת פרמז'ן, ביצה, קמח, מלח ופלפל.
מעבירים לשקית זילוף (או בעזרת כפית) וממלאים את צינורות הקנלוני.
שמים בתחתית תבנית עגולה 1/2 צנצנת רוטב עגבניות.

מסדרים את הקנלוני בעמידה כמה שיותר צפוף וצמוד לדפנות התבנית.
יוצקים מעל את יתרת הרוטב (צנצנת) ומפזרים גבינת פרמז'ן מגורדת.
מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.
מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 15-20 דקות עד הזהבה.
מאפשרים לפשטידת הקנלוני להתקרר מעט ולהתייצב לפני שחותכים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה