מאפינס מנגו ולימון

לרגל פתיחת עונת המנגו מציע מותג מוצרי החשמל Teka מתכון בשילוב הפרי הטרופי: מאפינס מנגו ולימון למי שגם בקיץ מתקשה להיפרד ממאפים

בוחשים את כל המצרכים היבשים למאפינס בקערה – קמח, סוכר, קורנפלור, אבקת אפייה וסודה לשתייה

מצרכים

150 גר' קמח

6 כפות סוכר

35 גר' קורנפלור

8 גר' אבקת אפייה

6 גר' סודה לשתייה

100 מ"ל חלב מן הצומח או מים

65 מ"ל מיץ לימון

45 גר' חמאה מומסת

35 מ"ל שמן

75 גר' מנגו קפוא קצוץ

גרידת לימון משני לימונים

גרנולה לקישוט עליון (אופציה):

50 גר' שיבולת שועל

2 כפות  סוכר

30 גר' קמח

30 מ"ל שמן

2 גר' אבקת אפייה

אופן ההכנה

בוחשים את כל המצרכים היבשים למאפינס בקערה – קמח, סוכר, קורנפלור, אבקת אפייה וסודה לשתייה.

את המרכיבים הנוזליים מערבבים בקערה נוספת – חלב, מיץ לימון, חמאה מומסת, ושמן.

לאחר מכן יש לערבל ביחד את הבלילה היבשה לתוך הבלילה הרטובה – קצת בכל פעם ולבחוש עד קבלת עיסה אחידה.

מוסיפים את המנגו וגרידת הלימון.

להכנת הגרנולה מערבבים יחד את כל המרכיבים.

יש להשתמש בשתי תבניות חד פעמיות לכל מאפין על מנת שלא יתפרק באפייה, ולפזר מעל את הגרנולה.

אופים במשך כ-20 דקות, בקירוב, בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

מכניסים קיסם למרכז המאפין. אם הקיסם יוצא יבש סימן שהם מוכנים.

מוציאים מהתנור ומניחים לקירור לפני ההגשה.

מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה