מג'דרה מקינואה ועדשים

 

ממתכוני החורף של שומרי משקל

מנה=1 כוס, כל מנה מכילה 3 נקודות

החומרים:
1 כוס עדשים ירוקים
1 כוס קינואה
2 כוסות מים
1/2 בצל גדול קצוץ
2 שיני שום קצוץ
2 כפות שמן
1/2 כפית כמון
מלח, פלפל

ההכנה:
· משרים את העדשים במים רותחים למשך 1/4 שעה.
· מאדים את הבצל בשמן עד להזהבתו
· מוסיפים את העדשים ומאדים עוד 5 דקות
· מוסיפים את הקינואה, מים ותבלינים
· מבשלים בסיר מכוסה עד שמים נעלמים






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה