מג'דרה קוסקוס

מתכון של מותג מאסטר שף למג'דרה קוסקוס - ארוחה משפחתית חמה וטעימה. במקום להשרות עדשים משתמשים בשימורי עדשים, מה שהופך את הכנת המנה למהירה במיוחד

מוסיפים את הקוסקוס, העדשים והמים הרותחים ומערבבים היטב. צילום שני הלוי

רכיבים ל-4 מנות

1 שקית קוסקוס מרוקאי בינוני כמו של מאסטר שף

1 קופסה שימורי עדשים ירוקות כמו של מאסטר שף

1 כפית מלח

4-5 כפות שמן זית

2 בצלים, חתוכים לרצועות דקות

2 שיני שום, קצוצות

1/2 כפית כמון

1/2 כפית כורכום
1/2 כפית בהרט

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

להגשה

פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס צנוברים קלויים

צילום שני הלוי
צילום שני הלוי

אופן ההכנה

מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצלים והשום עד הזהבה.

מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

ממשיכים לטגן עוד 2 דקות.

מוסיפים את הקוסקוס, העדשים והמים הרותחים ומערבבים היטב.

מבשלים על אש הכי קטנה עם מכסה סגור עד שהקוסקוס מוכן (כ-7 דקות).

מגישים עם פטרוזיליה קצוצה וצנוברים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה