מדליוני פילה בקר ברוטב סילאן שום צ’ילי

 

מצרכים:
8 יח’ נתחי פילה בקר
2 כפות שמן זית
¼ כוס מים
¾ כוס רוטב סילאן “שום צ’ילי” של חצר כנרת

אופן ההכנה:
לחמם מחבת מחורצת עם שמן זית.
להניח את נתחי הפילה ולטגן היטב משני הצדדים.
להוציא את חתיכות הפילה המטוגנות לתוך צלחת הגשה.
לצקת למחבת את הרוטב סילאן “שום צ’ילי” של חצר כנרת עם המים ולהרתיח.
לצקת את הרוטב החם על נתחי הפילה ולהגיש חם.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה