מוסר בטחינה

מדללים טחינה גולמית במים, מיץ לימון, מתבלים במלח, פלפל ושום כתוש (הטחינה צריכה להיות נוזלית).מקמחים פילה מוסר משני צדדיו ומטגנים על מחבת טפלון עם מעט שמן (דקה וחצי על כל צד).מעבירים למחבת יצוקה ושופכים טחינה עד לכיסוי מלא של הדג, מכניסים לתנור מחומם מראש לחום של 180' ל-7 דקות.צורת הגשהרצוי להגיש על המחבת, להניח על קרש מעץ, מומלץ להגיש עם תפו"א אפוי .

מדללים טחינה גולמית במים, מיץ לימון, מתבלים במלח, פלפל ושום כתוש (הטחינה צריכה להיות נוזלית).

מקמחים פילה מוסר משני צדדיו ומטגנים על מחבת טפלון עם מעט שמן (דקה וחצי על כל צד).

מעבירים למחבת יצוקה ושופכים טחינה עד לכיסוי מלא של הדג, מכניסים לתנור מחומם מראש לחום של 180' ל-7 דקות.

צורת הגשה
רצוי להגיש על המחבת, להניח על קרש מעץ, מומלץ להגיש עם תפו"א אפוי .


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר