מטבל סלק צלוי

הוסיפו את גרגרי החומוס, מיץ לימון, שום, אגוזים, כמון וטחינה. ערבבו בבלנדר עד הגעה למרקם חלק. צילום Beko
המתכונאים של מותג מכשירי החשמל הבינלאומי Beko מציעים מתכון קל להכנה ומרשים למטבל שיוסיף צבע וטעם לכל ארוחה

מצרכים

3 סלקים

5 גרם כמון

300 גרם גרגרי חומוס מבושלים, מסוננים ושטופים

30 מ"ל מיץ לימון

1 שן שום כתושה

80 גרם אגוזי מלך קצוצים

50 מ"ל טחינה

100 גרם גבינת פטה מפוררת

שמן זית

מלח, פלפל

עלי נענע

אופן ההכנה

חממו מראש את התנור ל-‎200 מעלות.

עטפו כל סלק בנייר אפייה.

הניחו על מגש אפייה.

אפו 60 דקות או עד לריכוך.

קלפו את הסלק וחתכו לחתיכות גסות.

הכניסו למעבד מזון.

הוסיפו את גרגרי החומוס, מיץ לימון, שום, אגוזים, כמון וטחינה.

ערבבו בבלנדר עד הגעה למרקם חלק.

תבלו במלח ופלפל.

להגשה

פזרו את הפטה ועלי נענע מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר