מלבי סברס

מתכון לקינוח של שחר בלום, קונדיטור חוות צברי אורלי, לקראת עונת הסברס האדום הישראלי

מקלפים את הסברס, מכניסים למסחטת מיץ או לבלנדר ומסננים את הגרעינים
מקלפים את הסברס, מכניסים למסחטת מיץ או לבלנדר ומסננים את הגרעינים

חומרים ל-4 מנות

4 כוסות מיץ סברס אדום כמו של חוות צברי אורלי

4 כפות גדושות קורנפלור

1 כף סוכר

לקישוט

2 כפות מי ורדים

חופן בוטנים קצוצים

חופן קוקוס

טפטפים מעל כל כוס מעט מי ורדים, ועליהם בוטנים וקוקוס
טפטפים מעל כל כוס מעט מי ורדים, ועליהם בוטנים וקוקוס

 אופן ההכנה

מקלפים את הסברס, מכניסים למסחטת מיץ או לבלנדר ומסננים את הגרעינים.

משאירים 1/2 כוס מיץ במקרר, לערבוב עם הקורנפלור, ואת שאר המיץ מרתיחים בסיר.

מערבבים את הקורנפלור עם 1/2 כוס מיץ סברס קר, עד שאין גושים, ומוסיפים את התערובת לסיר.

מוסיפים את הסוכר למיץ הסברס.

מערבבים עד שהתערובת נקרשת, אך לא מתקשה מדי.

מוזגים לכוסות הגשה.

מכניסים למקרר לשעתיים לפחות, עד שהמלבי מתייצב.

לקישוט

מטפטפים מעל כל כוס מעט מי ורדים, ועליהם בוטנים וקוקוס.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה