ממרח שום רומני – מוזדיי

מעולה עם כל דבר, לטוסט, לסנדוויץ`, על הסטייק, לבישול. לאחר שתטעמו, קשה לראות איך תוותרו

חומרים:
3 ראשי ושם גדולים קלופים
2 כפיות גדושות מלח
1 כוס שמן
3, 4 כפות חומץ

אופן ההכנה:
בתוך בלנדר שמים את השום והמלח וגורסים היטב.
לאחר מכן, להמשיך תוך כדי הוספת השמן בזרזיף דק למרקם כמו מיונית. מוסיפים כך את כל השמן לקבלת מרקם משחתי.
מוסיפים את החומץ ומערבלים שוב כדקה.

www.MeettheMeat.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר