מניפת סינטה ברוטב יין אדום וציר בקר בתיבול עדין

 

מצרכים:
300 גרם סינטה בקר נקייה מגידים
100 מ"ל ציר בקר
100 מ"ל יין אדום משובח
3 כפות סוכר
ענף רוזמרין
ענף תימין
20 גרם חמאה
פלפל שחור

אופן ההכנה:
מניחים את הסינטה בטמפרטורת החדר לחצי שעה לערך.
מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
להכנת הרוטב:
בסיר קטן מבשלים את היין עם ציר הבקר, הסוכר ועשבי התיבול.
לאחר רתיחת הנוזלים, יש לבשל על אש קטנה ל-5 דקות ולצמצם עד לקבלת נוזל מרוכז.
לאחר מכן משמנים את הנתח וצורבים אותו במחבת פסים משני הצדדים.
את הסינטה מכניסים לתנור שחומם מראש ל-4 דקות, שתקבל "מכת חום" ותיסגר.

הרכבת המנה:
פורסים את נתח הסינטה למניפה ומוזגים את רוטב היין.


"בליני", מרכז סוזן-דלל, ת"א, טל. 03-5178486






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה