fbpx

מרק אספרגוס

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון למרק אספרגוס שבני המשפחה ואורחים יעריכו עקב השימוש בירק אציל זה. פשוט להכין וטעים לאכול
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים

שמן זית כתית

½ בצל

½ תפוח אדמה

15 אספרגוסים ירוקים

ציר ירקות ½ ליטר

מלח ופלפל לפי הטעם

100 מ"ל חלב צמחי ללא תוספת סוכר או ממתיק

אופן ההכנה

יוצקים מעט שמן זית בסיר בינוני.

מוסיפים את הבצל ותפוח האדמה חתוך לחתיכות.

מבשלים 5 דקות.

חותכים אספרגוס ל- 3 חלקים ומוסיפים.

בשלים עד שהם הופכים לזהובים.

מוסיפים לסיר את הציר ואת החלב.

מגבירים את האש עד לרתיחה ואז מנמיכים.

מבשלים על אש קטנה כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מבושלים היטב.

אם רואים שאין מספיק נוזלים ניתן להוסיף מעט מים.

טוחנים הכל יחד בבלנדר מוט.

מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

הגשה

מגישים עם פרוסות דקות של אספרגוס וטיפות שמן זית מעל.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר