מרק גבינה ספרדי

מצרכים ל-4 מנות:4 כפות חמאה1 בצל גדול קצוץ דק4 פרוסות לחם לבן (בלי קרום)100 גרם גבינה צהובה מגורדת4 כוסות מרק צח (מאבקת מרק כלשהי)מלח, פלפל ומוסקט לפי הטעם1 חלמון ביצה2 כפות רסק עגבניותאופן ההכנה:לחמם את החמאה במחבת ולאדות בה את הבצל, על אש קטנה, עד שיתרכך. להניח בסיר 2 פרוסות לחם ועליהן מחצית מן הבצל המטוגן. לערוך שוב שכבות באותו סדר: לחם, בצל וגבינה. לצקת לסיר את המרק ולהביא לידי רתיחה על אש קטנה. לתבל ולהמשיך לבשל, על סף הרתיחה, עד שהלחם יתפורר. לטרוף את החלמון עם רסק העגבניות, לבליל אחיד. להסיר את המרק מעל האש.להוסיף את הבליל תוך בחישה ולהגיש מייד.

מצרכים ל-4 מנות:
4 כפות חמאה
1 בצל גדול קצוץ דק
4 פרוסות לחם לבן (בלי קרום)
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
4 כוסות מרק צח (מאבקת מרק כלשהי)
מלח, פלפל ומוסקט לפי הטעם
1 חלמון ביצה
2 כפות רסק עגבניות

אופן ההכנה:
לחמם את החמאה במחבת ולאדות בה את הבצל, על אש קטנה, עד שיתרכך.
להניח בסיר 2 פרוסות לחם ועליהן מחצית מן הבצל המטוגן.
לערוך שוב שכבות באותו סדר: לחם, בצל וגבינה.
לצקת לסיר את המרק ולהביא לידי רתיחה על אש קטנה.
לתבל ולהמשיך לבשל, על סף הרתיחה, עד שהלחם יתפורר.
לטרוף את החלמון עם רסק העגבניות, לבליל אחיד.
להסיר את המרק מעל האש.
להוסיף את הבליל תוך בחישה ולהגיש מייד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר